Jogos a kérdés és valóban már biztosan mindannyian kaptunk hasonló kéretlen “hírlevelet”.

Vegyünk egy egyszerű példát: a WordPress ingyenesen telepíthető. Nagyon sok szintén ingyenes sablon tölthető le hozzá. A webáruházat működtető Woocommerce alap modul szintén ingyenes. Vagyis ha egy meglévő webtárhelyre feltelepítjük mindhármat, a szó szoros értelmében készítettünk egy webáruházat. Mindez 15 percbe kerül, vagyis 15 perces munkáért kapunk 20 ezer forintos munkadíjat, ami nem is rossz órabér. Természetesen az így elkészült “webáruházzal” semmit nem lehet kezdeni!

Az ilyen “hirdetéseket” elolvasva láthatjuk, hogy később jönnek a 20 ezer forinthoz sorban a plusz tételek. Ez pont olyan, mint amikor pici betűkkel kiírják a táblára, hogy fél kg, óriási betűkkel meg a normál kg ár felét. Nem becsapás, de valahol mégis az.

  • A WordPressnek sok beállítását kell elvégezni a normális működéshez, természetesen tudni kell mik ezek.
  • Az ingyenes sablonokat eleve nem ajánljuk. Egy sablon a letöltött-megvásárolt állapotában teljesen üres. Ne tévesszen meg senkit a sablonok demó oldalán a nagyon látványos bemutató megjelenés! Ezeket szakemberek, designerek sok órás munkával állítják elő, hogy felkeltse a vásárlók figyelmét. A sablont sok munkával kell “életre kelteni”, beállítani a kívánságoknak megfelelően, megtölteni tartalommal és személyre szabni amennyire csak lehet.
  • A webáruház modulnak is nagyon sok beállítását kell elvégezni, hogy normálisan működőképes legyen. Bővítményeket kell telepíteni-beállítani azokhoz a funkciókhoz, amiket a modul alapból nem tud.
  • Fel kell építeni a weboldal szerkezetét, oldalait, menüstruktúráját.
  • Bővítményeket kell telepíteni plusz funkciókhoz.
  • Tesztelni, kipróbálni mindent.
  • Élesíteni a weboldalt.

Vagyis nem kis munkáról beszélünk, aminek nyilván nem pár tízezer forint az ára.

Mi nem mondjuk azt, hogy mi vagyunk a legolcsóbbak, de a mi áraink magas színvonalat, tapasztalatot, alkalmazkodást, gyorsaságot, felelősségvállalást tartalmaznak, nincs bennük becsapás, csúsztatás!

A csomagok árában nincs csalás, átverés, bújtatott összegek. Amit olvashat bennük, azt meg is valósítjuk. Mindenhol igyekeztünk egyértelműen fogalmazni, megjelölni ha valami már további árajánlat kéréssel jár.